Viikkovilkaisu, ei ihan normiviikko

paraglidingTässä pieni esimerkki siitä, mitä tein lomaviikon aikana. Ihan ei tämäkään onnistu työviikolla, se on selvä. Mutta tässä kuitenkin adrenaliinipitoinen pläjäys, johon osui isosti kaikkea kivaa ja täytyy sanoa, tämän viikon jälkeen hieman hengästytti.

Viikko alkoi maanantaina kun tein ensin aamusta 10 kilometrin juoksulenkin kotimaisemissa, jonka jälkeen lähdin lentokentälle. Lentäminen on aina ollut minulle hieman jännittävää, joten nytkin sain jännitellä tunnin matkalla Tukholmaan. Lento meni kuitenkin ihan hyvin ja rantauduin Ruotsin puolelle ihan mainiosti. Samaan päivään mahtui vielä melontaa kaverin kanssa Tukholman saaristossa, iso elämys sekin.

Tiistaina lähdimme sitten kokeilemaan varjoliitoa, johon osuikin varsin upeat olosuhteet. Tämä jos mikä kannattaa kokeilla jos lentäminen jännittää, itseäni ainakin pelotti lähteä koko yritykselle mukaan… no loppujen lopuksi se meni ihan hyvin. Illalla kävimme vielä ampumaradalla ampumassa isoilla aseilla, se on myös aikamoisen hauskaa touhua, kokeilkaa vaikka.

Seuraavaa Keski-Eurooppa

Keskiviikkona siirryttiin sitten Ruotsista Keski-Eurooppaan, tarkemmin sanottuna Sveitsin Alpeille. Keskiviikko meni kokonaan matkustamiseen ja torstaina pääsimme sitten kokeilemaan kalliokiipeilyä. Siinä muuten laji joka vaatii todella paljon keskittymistä ja ennen kaikkea tarkkuutta ja tasapainoa. Perjantaina pääsimme sitten kokeilemana koskilaskua ja olihan pojat kosket! Näytti todella hurjalta ja jos jossain niin siinä se adrenaliini todella ryöppyää samaan tapaan kuin ympärillä oleva vesikin.

Loma oli tähän mennessä sujunut kaikin puoli todella kivasti, mutta lauantaina oli sitten aika palata jo koti-Suomeen. Ylimääräisen adrenaliiniryöpsäyksen sain siitä kun lentolippuni olikin kadoksissa, onneksi pitkällisen etsinnän jälkeen tajusin että minulla oli myös mobiililippuni saatavilla. Noh, jännitystä elämään tälläkin lailla, mikäs siinä.

Sunnuntaina olikin sitten puhtaasti lepopäivä, viikko oli kuitenkin ollut melkoista lentämistä. Ihan joka viikko ei tällaista tapahdu ja pitää muistaa antaa kropankin palautua kaikesta kuormituksesta. Adrenaliinia kun riitti ihan riittämiin.

Leave a Comment