Tervetuloa!

Noniin, olet löytänyt tiesi ihan pätevään osoitteeseen, Juha Lehden energiablogiin! Toivotan sinut todella lämpimästi tervetulleeksi tähän blogiin tsekkaamaan omia tunnelmiani adrenaliinipitoisesta harrastamisesta ja yleensä urheilusta. Voin todeta että meitä on monenlaista urheilijaa ja itse saan parhaimmat kiksit siitä kun pääsen kokeilemaan erilaisia urheilulajeja, erilaisissa ympäristöissä. Voin kertoa että monenlaista juttua onkin tullut kokeiltua ja en voi muuta kuin suositella näitä kaikille.

Suosikkilajeja on varmasti jokaisella, mutta suosittelen edelleen monipuolistamaan omaa urheilutarjontaa eri lajien joukkoon. On totta että se oma laji tai omat lajit ovat ne rakkaimmat, mutta jotain uutta voi aina tuoda siihen rinnalle. Tärkeintä on se että mikään ei tunnu vastenmieliseltä ja jos omia rajoja haluaa kokeilla, on siihen tarjolla todella monia lajeja. Näihin jää positiivisella tavalla kiinni ja siinä ei tietenkään ole mitään väärää. Mitä monipuolisempaa urheilu on, sitä parempi juttu se on itse urheilijalle, vai mitä?

Urheiluaddiktiivisuus ei ole pahasta – aina

Oletko itse urheilunarkkari vai pidätkö adrenaliinista? Ihan ottelun seuraaminenkin saa adrenaliinipitoisuudet nousemaan ja omalta kohdaltani voin kertoa että pieni vedonlyönti siihen päälle saa sydämen pamppailemaan vielä enemmän. Noh, ei mistään hirmuisoista summista ole kyse, mutta juuri sen verran laitetaan rahaa likoon että tulos jännittää. Vaikka kyseessä olisi vain vaikkapa euro tai pari.

Tässä blogissa haluan siis tarjota hieman lajiesittelyitä, tarinoita siitä mitä olen tehnyt ja vinkkejä tietenkin ihan jokapäiväiseen urheiluun ja adrenaliinin hankintaan. Se tekee hyvää kropalle ja ennen kaikkea mielelle! Olisi kiva kuulla myös teidän palautetta aiheesta, onko teillä kenties ehdottaa minulle jotain lajia josta itse olette kokeneet saavanne parhaat mahdolliset kicksit, tai onko jokin laji jota olette aina halunneet kokeilla, mutta syystä tai toisesta se on jäänyt vielä unholaan? Ollaan rohkeita, harrastetaan täysillä!

Leave a Comment