Paintball – urheilua vai ei?

paintballPaintballista eli värikuulasodasta voidaan olla montaa eri mieltä. Monen mielestä kyseessä on varsin hauska ja adrenaliinipitoinen laji, jota on kiva harrastaa niin sisällä kuin ulkonakin. Monelle lajin harrastajalle on tärkeintä kuitenkin yhdessä tekeminen ja se, että tästäkin lajista saa sen oman adrenaliinipiikin jota niin monet havittelevat.

Jos paintball ei ole sinulle tuttu laji, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan lajia, on se sen verran mukaansatempaavaa. Olemme työpaikan kanssa ilmoittautuneet jo useampana vuonna firmaliigaan, joka kokoaa Etelä-Suomen alueelta parhaat joukkueet pelaamaan viikonloppuisin sarjapisteistä. Tietenkin tämä on hauskaa pelaamista eikä välttämättä ihan ryppyotsaisinta sellaista ja kaikilla meillä on ollut aina todella hauskaa. Kyseinen turnausmuoto koostuu viikonloppuisi pelattavista osakilpailuista, joissa on vaihtelevasti otteluita, 6-8 kappaletta. Kisat alkavat usein perjantaisin ja jatkuvat lauantaina. Ja joskus matseja on vielä sunnuntainkin puolella.

Ajanvietettä parhaimmillaan

Ihan mitään merkittävää menestystä ei joukkueellemme ole ainakaan toistaiseksi tullut, mutta hauskaa on ollut ja joukkuehenki meillä on kaveriporukassa todella mahtava. Ja kun olemme vielä työporukka niin mikäpä siinä, porukka hitsaantuu todella loistavasti yhteen ja meillä on kaikilla yhteinen harrastus. Joidenkin kanssa tulee tietty vietettyä myös vapaa-aikaa viikollakin, joten joskus samoja naamoja näkee melkoisen usein. Mutta eihän se haittaa kun kemiat toimivat ja kaikilla on samoja intressejä eli saada voimaa ja virtaa harrastuksista ja tietenkin ennen kaikkea niitä upeita kokemuksia ja adrenaliiniryöppyjä

Ehdottomasti Paintball on kuitenkin urheilua sillä yllä siinä kaikki aistit ja voimat otetaan käyttöön. Kunnolla on oma tekijänsä ja myös pääkopan pitää toimia. Eihän kukaan halua vapaaehtoisesti ottaa paintball kuulasta osumaa, se kuitenkin jonkun verran kirpaisee. Mutta jos epäilet että Paintball ei olisi urheilulaji, niin käy kokeilemassa. Saatat vaihtaa mieltäsi aika nopeasti.

Leave a Comment